Menu Luk

Lån som 18 årig

lån som 18 årig

Hvis man er 18 år gammel og har brug for at låne lidt penge, vil man nok have opdaget, hvor svært dette egentlig er at få et lån som 18 årig. Det er de færreste banker, der vil være interesseret i at låne penge ud til en på 18 å. Så hvis man ønsker at få et lån som 18 årig, må man ofte kigge sig om efter andre muligheder som f.eks. i kviklån oversigt på Billige-kviklån.dk. Billige-kviklån er Danmarks førende sammenligningsportal for kviklån.

Hvis man står sidst på måneden og mangler en lille smule ekstra for at kunne komme igennem måneden. Eller der pludselig dukker en uforudset stor regning frem. Kan der være behov for, at foretage et lån. De fleste vil derfor være på jagt efter nogle, som vil tilbyde et hurtig lån til 18 årige. Det kan være rigtig svært, at finde nogle der vil lade dig foretage et lån som 18 årig.

Lån som 18 årig med et kviklån

Der findes dog udbydere af kviklån der gerne vil lade én låne penge som 18 årig. Fordelene ved et kviklån er, at man kan låne penge meget hurtig og oftest uden, at skulle stille sikkerhed på låneportalen Broker-laan.dk. Broker-laan.dk er en af Danmark “grand old” lånesammenligningsportaler for hurtige online lån.

Der vil normalt være tale om et lille beløb, som bliver sat ind på ens konto 1-2 dage efter, man har ansøgt om lånet. Mange udbydere af kviklån tilbyder et hurtig lån til 18 årige. Der er dog også flere af udbyderne af kviklån, der vil have, at man skal være lidt ældre.

Selvom det som 18 årig kan være fristende, at vælge et af disse lån, bør man også være på vagt. Det er meget forskelligt hvor høj en rente man skal betale tilbage på disse kviklån, så man bør derfor undersøge priserne grundigt, inden man tager en beslutning.

Tænk dig om

Rigtig mange unge får også problemer med at betale lånet tilbage, da prisen på lånet stiger meget hurtig. Man bør derfor indstille sig på, at betale lånet meget hurtigt tilbage. Hvis man har mulighed for det vil det normalt altid bedre kunne betale sig, at låne pengene fra en bank.

Eller overveje om man har mulighed for at spare i stedet for at optage lån. Hvis der ikke er andre udveje, er udbetaling af kviklån en mulighed, hvis du mangler et lån i weekenden. Her kan vi anbefale lånesiden Weekend-lån.dk, som viser lån med udbetaling i weekenden. Kig forbi Weekend-lån.dk og optag lån døgnet rundt, 24/7.

Andet læseværdigt