Menu Luk

Priser på lån

priser på lån

Mange mennesker ser kun på lånets rente, når de ser på lånets pris. Det er en stor fejl, da de fleste lån også omfatter gebyrer. Honorar, hvilket kan være meget dyrt.

For at gøre kreditmarkedet mere gennemsigtigt blev långiver indført for at fastsætte den årlige rente i procent på lånet. Dette vil blive givet som lånets år. ÅOP er både honoraret og renterne. Sørg derfor for, at de ikke mister nogen omkostninger ved sammenligning af forskellige lån.

Der er mange hjemmesider, hvor man kan sammenligne banker og kreditpriser, ÅOP, renter og gebyrer. Nedenfor finder du et udvalg af sammenligningssider inden for hurtige online lån og kassekreditter.

De bør dog vide, at långiverens priser normalt er forbundet med risikoen. Prisen afhænger derfor af, om de stiller sikkerhed for lånet, og om det er et forbrugslån eller et realkreditlån. Hvis du har brug for et billigt lån, er det gennem dig så meget sikkerhed som muligt for kreditudbyderen. Generelt ville et langfristet lån være billigere end et kortfristet lån.

Lånetilbud

Der er ingen grund til at lede efter et lån. Der er så mange måder at finde et tilbud på online. De kan anmode om et lån fra de forskellige finansielle institutioner. Men de har normalt faste priser. Det nemmeste er, at man kan finde en hjemmeside for de forskellige kreditformidlere.

Her kan du sammenligne forskellige finansielle institutioner og få et overblik over dine muligheder. Når du sætter penge ind på en bankkonto, får du en interesse i din opsparingskonto. Denne rente vil blive betalt af banken. Du får også renter, når du køber en obligation fra staten, en realkreditbank eller et firma. Rentesatsen udtrykkes normalt på et banklån i procent pr.løbetid. For det meste betales renterne for løbene.

Om lån

Et lån er kun en aftale mellem to parter. En part er långiver eller en såkaldt kreditor, der låner penge eller genstande. Den anden part er låntageren eller den såkaldte debitor, som skal returnere de penge eller poster, han eller hun har lånt. I de fleste tilfælde ydes lånene mod rente eller gebyr.

I dag er onlineudlån blevet utroligt populære. Der er mange forskellige lån, man kan ansøge om, men i de fleste tilfælde er det forbrugerlån, der går under forskellige navne. F. eks. SMS-lån, kviklån og mikrolån.

I Danmark skal man være mindst 18 år og være gammel for at få et lån. Hvis du er registreret i RKI, har du ikke mange muligheder for at optage et lån. RKI står for Riber ‘ s kreditoplysninger og er et register over dårlige betalere i Danmark, der drives og ejes af eksperter. Netop fordi disse mennesker er registreret som dårlige betalere, har de ingen chance for at finde et lån.

Der er mange forskellige typer lån. Find f.eks. et lån, der er et lån. De vil også finde et boliglån fra banken samt et billån til køb af en bil. Så er der forbrugerlån, hvor kunden skal bruge pengene til forbrug.

Andet læseværdigt