Menu Luk

Kevin Murphy kan

Lækker frisør i Aalborg

Den der fornemmelse, man får af total afslappelse, når man står under bruseren, og de varme stråler bare bruser ned over en, er da fantastisk. Man får ligesom set lidt lysere på tilværelsen. Og især hvis man også har haft tiden til at vaske håret. Det kan jo tage lidt tid. Især hvis man bruger et af de midler, hvor man skal påføre det i hovedbunden og vente lidt, inden man skyller håret rent igen. Men følelsen af, at man har fået vasket håret og hovedbunden af, at man har givet sig selv tiden til det, at man er afslappet og glad, er da bare helt vidunderlig.

Elsker Kevin Murphy shampoo

Det er derfor, jeg mindst to gange om ugen går i bad om eftermiddagen. Så har jeg nemlig god tid til at få vasket håret. Jeg har sådan et middel fra Kevin Murphy, hvor jeg skal vente i nogle minutter, inden jeg kan skylle det ud.
Det går ikke på de almindelige hverdage, hvor det handler om, at søvn og sved skal skylles væk fra kroppen. Brusebadet om morgenen skal jo gå hurtigt, så der har jeg ikke tid til at vente på at få håret skyllet rent. Det tager for lang tid for mig, fordi jeg er altid sent på den om morgenen. Jeg ræser bare igennem morgenrutinen for at nå på arbejde.

Min “egen” hårbutik

Men et par gange om ugen tager jeg så tiden til at pleje mit hår. Og for den sags også huden. Det er ret lækkert at kunne gøre det med god samvittighed. Her på det sidste har jeg tilføjet et nyt produkt fra Kevin Murphy, som jeg er blevet meget glad for. Jeg fandt det hos min sædvanlige shop: https://www.hair247.dk/.  Det er en almindelig shampoo til dagligt brug. Den skal man ikke vente i mange minutter på. Det bedste er dog, at den ikke indeholder parabener og den slags. Det er nemlig også noget, som jeg er blevet meget opmærksom på. Det er ikke alle midler, der må komme i mit hår – eller på min hud. Så derfor forsøger jeg så vidt muligt at købe produkter, der ikke har parabener i sig. Og det har den shampoo, som jeg bruger ikke.

Hvad er der i?

Det er faktisk noget af det første jeg gør, når jeg køber et produkt til min krop – eller hår. Det er at undersøge, hvad der er – og ikke er – i det. Hvis jeg ikke kan finde ud af det, eller hvis der simpelthen ikke er en beskrivelse på emballagen mv. ja, så køber jeg bare ikke produktet. Så simpelt er det. Det får lov til at blive på hylden. Det kan da være fristende at købe en billig makeup til få kroner. Men ved man, hvad der er i den? Er det skadeligt for huden? Måske, måske ikke. Jeg vil ikke tage nogen chancer. Så hellere undvære makeup en dag eller to i stedet for at ende med allergier eller andre bivirkninger. Oftest er det jo ikke naturlige stoffer, vi smører i håret eller hovedet. Så derfor vil jeg råde alle til at læse produktets beskrivelse, inden de køber det.

Andet læseværdigt