Menu Luk

Mit Barcelona-eventyr

”Nu tager vi det helt roligt, ikke?” Det er min mand, som forsøger at berolige mig. Jeg er helt ulykkelig. Jeg har lige fået en mail for 3. gang om, at flyselskabet beder os om at lave om på vores bookning. Vi har flybilletter til Barcelona. Og vi har allerede lavet om på bookningen to gange. Men nu beder de os så om at gøre det igen. Grunden er, at de endnu ikke har fået fastlagt reglerne, som de selv og deres passagerer skal følge ved en rejse. Det er virkeligt irriterende. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal ændre hele tiden på vores rejseplaner.

Vores sted i bjergene

Vi har et lille sommerhus oppe i bjergene lidt nord for Barcelona, og vi vil naturligvis gerne bruge sommeren i det. Kan vi ikke det så synes, jeg, at min sommer er ødelagt. Måske lidt overdrevet. Her er da dejligt i Danmark også om sommeren. Men nu hvor vi har investeret i sommerhuset og lagt mange penge i at renovere det, er det altså ærgerligt, at vi ikke kan få at vide, hvornår vi kan komme afsted. Vi støtter jo den spanske økonomi.
Men nej. Endnu en ændring i rejseplanerne. Jeg er virkeligt ulykkelig.

Skal jeg klage?

Jeg sætter mig ned og begynder at forfatte et langt brev til flyselskabet om, at jeg synes, at det er for dårligt, at de ikke har klarlagt deres regler endnu. Vi er mange, der gerne køber vores flybilletter hos dem, og vi fortjener god behandling. Jeg sender naturligvis ikke mailen. Det nytter ikke noget.

Rejspriser.dk var løsningen

Så jeg sætter mig for at finde billige flybilletter til et andet sted. Med et selskab, som jeg kan se, har styr på, hvordan de vil transportere passagerer sikkert. Jeg finder et par billige flybilletter til Barcelona med et andet selskab. De skriver alt om, hvad man skal være opmærksom på. Jeg fandt dem via Rejsepriser i øvrigt. Det er en meget nem hjemmeside, lynhurtig og så er priserne bare i orden. En virkeligt god portal!

Andet læseværdigt