Menu Luk

Cykelbukser

Hvis du er en mand, ved du det allerede – og hvis du er en pige, og du ikke ved det, skal du vide det nu: Cykelbukser gør noget godt for en pigenumse! Og skal vi være helt ærlige, så kan vi piger jo også godt lide at se en smækker mand i et par velsiddende cykelshorts, ikke? Men der er faktisk meget mere i den sag end bare lidt lummer snak, så lad os tage en mere saglig tilgang til cykelbukser her. I hvert fald lige nu…

Hvorfor særlige cykelbukser?

Der er skam yderst videnskabelige og gode grunde til, at cykelbukser er et område, der forskes i. Når vi er forbi lidt hyggecykling og bevæger os over i for eksempel cykelløb – det være sig cross, triathlon eller banecykling m.m. – betyder de helt rigtige cykelbukser forskellen på, hvor længe du kan cykle uden smerter i rumpen og uden gnavesår etc. Det er ikke for sjov, at der er en hel videnskab bag udviklingen af cykelbukser – eller at du snildt kan betale over 2.000 kroner for et par cykelbukser eller cykelshorts.

Se bare denne video fra Dania Bikes:

Også cykelsko og cykelhjelm tæller

Det er lige så indviklet og avanceret at udvælge de helt rigtige cykelsko – og også her er Dania Bikes parate med både et helt eksorbitant stort udvalg af cykelsko og med masser af gode råd. Se selv her. Du finder alt lige fra billlige (men udmærkede) cykelsko til de aller mest avancerede af slagsen.

Hvad der er nok så væsentligt, hvis du sætter dit hoved og din hjernes funktioner højt: Gode og lovlige cykelhjelme!

Her er det selvfølgelig ikke kun udseendet der tæller – der er faktisk en hel række af tips og tricks til at vælge lige præcist den hjelm til cykling, der passer bedst til dig og dine behov:

Jeg gider slet ikke høre noget om, at du synes, du ser dum ud med en cykelhjelm! Hvis du tænker det, vil jeg lige spørge dig, om du tror, at det ser smartere ud med et åbent kraniebrud og/eller en hjerneskade, der gør dig til et savlende vrag? Ja – så barskt er det altså bare!

Hvad siger du? Har jeg glemt noget?

Andet læseværdigt