Menu Luk

Tøj til den første date?

Første date? og hvad skal du have på? Det er et dilemma, vi single piger har prøvet at finde ud af længe. Det lyder let, men for dagen for din første date oplever vi nok alle en eller anden form for påklædningspanik ikke? Og vi vil jo gerne imponere vores date og se godt ud.

Stilen på mødestedet

Tjek stedet ud, hvor I skal mødes. Hvad er stilen? Og omgivelserne? Og hvordan rammer du det?

En god tommelfingerregel er at tage noget på – for eksempel en kjole eller en bestemt farve – du tit får komplimenter for, når du bærer det.

At du er godt tilpas i det, du bærer, er din første prioritet. Det sidste, du ønsker, er at skulle tænke på at rette på dit outfit hele tiden. Der er vigtigere ting at tænke på på en date 🙂

Vælg en god legemsdel at vise frem. Har du for eksempel gode arme? Så bær en stropfri maxikjole. Har du flotte ben, så bær en kort kjole eller en nederdel. Vis ikke både arme og ben og bryster – det ser ud som om, du prøver for meget.

Her har du nogle links til lækkert tøj, der er fantastisk på en første date:

Du bør heller ikke have en tung makeup på. Vær naturlig med en let makeup. Naturlighed og minimalisme er altid det bedste til en første date.

Vælg et outfit, der viser din figur, og som ikke er for løst eller for stramt.

Vær forberedt i god tid

På dagen så vær forberedt. Hav planlagt, hvad du skal have på. Sørg også for, at det er strøget, så du ikke står i sidste sekund og skal sørge for det. Find matchende sko og smykker. Find en taske, der matcher, og også undertøj, selvom han naturligvis ikke får det at se på den første date. Men at vide, at du er perfekt fra inderst til yderst, giver selvsikkerhed.

Hvad hvis I blot skal mødes til en kop kaffe om eftermiddagen? Hvad tager du så på?

Her kan du tage alt fra jeans til en afslappet kjole på. Noget, du er godt tilpas i. Du kan sagtens bære flade sko, hvis du vil det. Det kan også være en kjole med en lille jakke eller cardigan. Det må gerne se ud som om, du ikke har tænkt så meget over det – men selvfølgelig har du det 🙂

Mødes I til middag, skal du være mere dresset up. Men bær ikke noget, du ikke kan gå i, spise i eller trække vejret i.

Du kan have en kjole på eller måske, hvis restauranten er til det, skinny jeans med en silketop, blazer og høje hæle. Er restauranten meget afslappet, kan du sagtnes bære almindelig jeans med et sød top eller en T-shirt. Og er du en stor pige, er det jo godt at vide, at der er masser af plus size tøj at finde – se bare her: https://butikrikke.dk/plussize-toej

Uanset hvad – hav det godt med det, du har på, og du vil udstråle selvsikkerhed – og så ellers hav det sjovt. Held og lykke på din første date!

Andet læseværdigt