Menu Luk

Kobra i Valentinsgave

Valentinsgave

Jeg ved ikke lige, hvordan du har det med Valentinsdag og gaver i den anledning, men jeg har det sådan, at det er en af de amerikanske skikke, jeg virkelig godt kan lide, at vi har taget til os her i Danmark. Men jeg er da også klar over, at det nok hænger lidt sammen med, at jeg er en pige – og dermed er i den modtagende ende af gaver og opmærksomhed. Og ham der, jeg kysser med? Jamen han er sej til at finde det, jeg kan lide. I år var det en valentinsgave fra Kobra!

Fantastisk smykke fra Kobra

Se lige her:

Er det ikke bare et smukt smykke? Livets træ hedder det. Og det var, hvad jeg fik af ham til Valentins dag i år. Jeg har skam allerede hvisket ham i øret, at jeg bestemt ikke har nogen problemer med at få en gave fra Kobra igen i 2018 🙂

De særlige mærkedage

Ligesom Mors Dag, Fars Dag og hvad ved jeg er også Valentinsdag selvfølgelig reelt skabt for at skabe mere omsætning. Jeg er ikke så naiv, at jeg ikke ved det. Men det betyder bare ikke så meget, at det er den oprindelige baggrund, for det er gode dage at gøre noget særligt for enten sin partner, mor eller far. Og vi ved jo alle sammen godt, at i den travle hverdage forsømmer vi ofte at gøre noget særligt for dem, der bare betyder alt for os.

Så ja – jeg er sgu OK med Valentinsdag, og jeg er bestemt OK med, at der ligger et vist pres på handyrene om at oppe sig lidt i relation til vi piger. Hvad siger du?

 

Andet læseværdigt