Menu Luk

Beskidte vinduer

Et eller andet sted er jeg glad. Jeg kan mærke, at det bliver forår. Selvom her stadigvæk er koldt og regnfuldt, så kan man godt se de første spor af forår. Og er der noget, som kan få mig i godt humør, ja så er det forår. I går var det for en gang skyld ikke gråvejr. Solen strålede. Jeg gik en lang tur langs stranden. Det var skønt at få blæst noget frisk ilt i hjernen. Det var dejligt at mærke solen på ansigtet. Også selv om det blæste. Og faktisk ja, det bedste var at komme hjem og få en lækker creme på huden bagefter. Så ja, der er god grund til at være glad. Og optimistisk.

Normalt positiv

Og jeg er normalt optimist. Jeg har lært, at negative tanker er dårlige for mit helbred. Jeg har lært, at hvis jeg opdager et problem, så kan jeg finde mindst to løsninger på det. Der er altid flere løsninger, end der er problemer.
Og det er noget, jeg er nødt til at minde mig selv om lige nu. Regnen har nemlig silet ned hele dagen i dag. Og jeg kan se, at mine vinduer er stribede af snavs. Faktisk troede jeg, at de var rene. Jeg pudsede dem jo for en uge siden. Men åbenbart ikke godt nok.

Finde en vinduespudser?

Så jeg står med et problem: Skal jeg finde svaber, spand, sæbe og klude frem igen, næste gang solen titter frem? Eller skal jeg finde en vinduespudser i Helsingør, som kan komme herud til Snekkersten og pudse mine vinduer?
Som du ser: Der er to løsninger på mit problem: Problemet er, at mine vinduer ikke er rene. Løsningerne er der to af (faktisk tre). Den første er at pudse vinduerne selv. Den anden løsning er at ringe til vinduespudseren i Helsingør. Og den tredje løsning er at få min mand til at gøre arbejdet for mig. Den sidste løsning er nok ikke den bedste. Han er sød nok til at hjælpe med rengøringsarbejdet her i huset. Og med madlavning og den slags. Han er bare ikke god til det. Den første løsning? Ja, det er nok heller ikke den bedste. Jeg har jo lige konstateret, at det arbejde, jeg udførte for en uge siden, ikke var godt nok.

MEM kan man stole på

Løsning nummer 2 er helt sikkert den bedste: Jeg ved, at jeg vil få rene vinduer, hvis jeg ringer til vinduespudseren. Jeg ved også, at jeg ikke behøver at få kolde hænder, når arbejdet udføres udvendigt. Man kan jo altid stole på dem fra MEM Polering!
Så ja, der er ingen tvivl i mit sind. Jeg skal ringe til vinduespudseren, som jeg kender. Og han skal komme, så snart han kan. Han vil da sikkert bare blive glad for at få mere arbejde.

Jeg finder min mobil frem. Har jeg gemt telefonnummeret på den vinduespudser fra Helsingør, som kom og vaskede vinduerne i sommers? Jeg kan ikke lige finde det. Så jeg må på nettet for at finde ham. Han havde sådan et sjovt site. Det skilte sig ud fra alle de andres. Så når jeg ser det, ved jeg, at jeg har fundet ham.

Andet læseværdigt