Menu Luk

Konference i hovedstaden

Efter næsten 3 måneders underdrejning, hvor intet ligesom har fungeret i Danmark, ser det endelig ud til, at vi kan se frem til, at samfundet bliver lukket op igen. Det bliver altså dejligt. Jeg har jo længe gået og savnet at kunne mødes med folk fysisk. Jeg er jo med i en del netværksgrupper, og selvom vi har kunnet holde en masse møder digitalt, så er det altså ikke det samme at netværke digitalt.

Kropssprog

Når jeg netværker, så har det meget at gøre med, at jeg ser andre mødedeltageres kropssprog. Det er jeg ret god til at læse, og jeg ved, hvordan jeg skal nærme mig en person, som jeg enten ikke kender, eller som måske har tankerne et helt andet sted. Man kan ikke se folks kropssprog på en skærm. Man kan se deres ansigt. Det er også ok. Men det at netværke er jo ikke kun at udveksle informationer og ideer. Det har meget at gøre med at være sammen. Måske går man ud og spiser frokost sammen, eller man får en sludder i en korridor sammen.

Lækre lokaler i København

Det kan man ikke gøre digitalt. Så ja, jeg ser frem til at skulle til fysiske netværksmøder. Et af netværkene som jeg medlem af har allerede planlagt det første fysiske møde, efter corona-krisen startede. Jeg skal med. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Mødet skal holdes i nogle konferencelokaler i København – https://mbkkursuslokaler.dk/konferencelokale/. Jeg har allerede fået tilsendt en liste over deltagere, og vi bliver mange. Så jeg håber virkeligt på, at mødet ikke bliver aflyst. Der kommer nogle spændende oplæg og ud fra deltagerlisten, så kan jeg se, at der er nogle nye mennesker med, som jeg gerne vil lære at kende bedre.

Rejsen til København

Det eneste, der er lidt irriterende, er bare, at jeg skal rejse langt for at komme til København. Men jeg forstår godt, hvorfor de har lagt mødet der. Der er nogle udenlandske oplægsholdere, og det er jo sandt, at det er nemmere at finde overnatningsmuligheder for dem i København. Samtidigt skal de ikke ud på en lang rejse, fordi de lander i Københavns Lufthavn. Så ja, det må jeg tage med. Jeg vil tage det positivt, og jeg bruger gladeligt nogle ekstra kroner på at finde et hotelværelse i København i et par nætter. Det vil jo være nødvendigt, at jeg overnatter der natten inden – og natten efter – mødet.

Så det er bare med at komme i gang med at finde ud af, hvor konferencelokalerne i København nøjagtigt ligger. Jeg vil booke et sted til overnatning så tæt på som det er muligt for mig. Helst et sted, hvor der er parkering. Jeg har før prøvet at køre rundt i København for at finde et sted at parkere min bil. Det var ikke særligt sjovt. Faktisk lidt stressende, fordi jeg var lige ved at komme for sent til det møde, jeg skulle til. Samtidigt så er de københavnske chauffører, også lidt mere aggressive end vi her her i Jylland. Så det er bare et must, at jeg får adgang til parkering.

Andet læseværdigt