Menu Luk

Flyttefolk i Randers

Jeg har været glad for at bo her i Randers. Vi har boet her i 3 år. Vi har lært nogle ualmindeligt søde mennesker at kende. Min mand har også været glad for at bo her, men han har brug for større udfordringer på sit arbejde. Så han har i det sidste, halve år været på udkig efter et spændende job. Og han har fundet et. Problemet er bare, at vi skal flytte til Næstved. Han skal starte på sit nye arbejde til april, så vi har lidt tid foran os til at finde en ny bolig. Vi har tænkt os, at vi vil købe et lille hus med have. Sådan i et almindeligt parcelhuskvarter. Lige nu bor vi i en lejet lejlighed inde i Randers’ centrum. Men da vi skal være forældre til juni, så vil vi sådan set gerne finde noget, der ligger i et lidt mere stille område, og hvor det er lidt nemmere at få frisk luft. Løsningen med et hus synes, vi er perfekt.

Vi har råd

Vi har også råd til at give en god udbetaling til et hus så mon ikke, det er fornuftigt. Vi kan jo se, at priserne på huse ikke falder. En god investering. I næste weekend skal vi faktisk til Næstved for at se på et hus, som jeg fandt hos en mægler. Jeg ringede op til ham og spurgte, om vi kunne få lov til at se huset. Det fik han heldigvis arrangeret. Jeg kunne se på billederne på mæglerens site, at det ser pænt ud. Og huset har en luft-til-luft varmepumpe – det kan vi godt lide. Og haven er ikke for stor. Mine tanker er allerede på vej mod Næstved. Også selv om jeg ved, at jeg kommer til at savne Randers.

Randers Flyttefirma

Vi har tænkt os at bruge det samme Randers Flyttefirma – https://hmsdanmark.dk/flytning-randers – som vi brugte, da vi flyttede hertil for 3 år siden. Det var nogle meget søde flyttefolk. De gjorde et godt stykke arbejde. Der var ikke et eneste knust vandglas. Der manglede slet ikke noget. Og hvem gider at lede efter et flyttefirma i Næstved, når man nu allerede kender til et godt flyttefirma? Vi gider ikke. Det er rigeligt med, at vi også skal til at indrette et værelse til vores baby. Det skal jo også gøres, inden hun eller han kommer. Og jeg ved af erfaring, at det altid tager tid at få indrettet sig godt et nyt sted. Faktisk har vi stadigvæk nogle billeder stående. De er stadig pakket ind i flyttemændenes bølgepap og papir.

Lidt travlt

Så vi har faktisk ikke så meget tid. Og jeg har da heller ikke helt de kræfter, som jeg plejer. Det kræver meget energi at være gravid – samtidigt med, at man heller ikke er så opsat på at klatre op og ned ad stiger for at sætte lamper op. Så hvis alt skal være i orden inden fødslen, så skal vi altså til at rubbe neglene lidt. Der er faktisk ikke mere end lige godt 4 måneder til. Selvom det lyder, som om det er lang tid, så er det i realiteten ikke særligt lang tid. Det kan jo være svært at finde sit drømmehus.

Andet læseværdigt