Menu Luk

Tights til fitness

Lad os nu bare være ærlige: Vi piger vil gerne se sexede ud, når vi går i fitnesscenter eller gym. Sådan er det bare. En lækker numse og faste lår er jo bare dejligt, og faktisk betyder det helt vildt meget, hvad du klæder dig i. Når du træner, skal dit tøj både være åndbart, komfortabelt og samtidig helst løfte din numse og holde lidt sammen på det hele.

Når det gælder brysterne, er det jo ekstremt vigtigt, at de er godt holdt fast – ikke mindst hvis du skal på løbebånd for eksempel. I denne artikel fortæller jeg dig lidt om de forskellige muligheder, og jeg har fået god hjælp af den fantastiske butik på nettet, der hedder Cooltights.dk

Lange Tights

Her er der bare STOR forskel på kvaliteten, og du skal ikke spilde dine penge på noget af det billige skrammel fra Bilka og lignende steder. 1 eller 2 vaske – og de er sjaskede og løse i det. Køber du en fed kvalitet, får du både bedre pasform, længere holdbarhed og i øvrigt bedre åndbarhed. De bedste mærker er helt klart:

  • 2XU
  • Under Armour
  • Stryda

Se lige denne numse i et par 2XU tights fra cooltights.dk:

2xu tights

 

Korte Tights

Især om sommeren er det skønt med korte tights, og du kan stadig opnå den der frække numse, som vi jo altså gerne vil have. Det er faktisk de samme mærker, der er nævnt herover, der er de bedste, når det gælder korte tights. Her er bare ét eksempel:

Korte tights til piger

Glem ikke en god sports-BH

Medmindre du har ganske små bryster, er der ingen vej udenom: Du skal bruge en god sports BH, når du løber, går hurtigt og på anden vis udsætter dine bryster for kroppens hurtige bevægelser. Her må du absolut heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, og for eksempel Under Armour laver nogle helt geniale sports-BH:

Sports BH

Cooltights.dk

Alle billederne herover er fra webshoppen cooltights.dk, og det skyldes, at det er en af mine favoritshops på nettet. Jeg kan godt lide at handle i specialbutikker, og man må sige, at ingen ved mere om tights, sportstøj etc. end Cooltights.

Deres priser er gode – men det er klart, at du ikke kan finde lige så lave priser, som hvis du køber noget skrammel. Men det gør du ikke, vel?

Deres service er god, og i de fleste tilfælde er der levering fra dag til dag. Det giver dem en god anmeldelse.

Opdateret oktober 2021: Cooltights.dk er desværre lukket.

 

Andet læseværdigt