Menu Luk

Stresscoaching

Hustru med stress skal i coaching

Min hustru har fået stress. Hun er blevet sygemeldt. Foreløbig i en måned. Det er noget skidt. Det er synd for hende. Hun var ellers så glad for et halvt år siden, da hun tiltrådte som leder på afdelingen. Det var en stilling, hun havde glædet sig til. Hun ville gerne arbejde mere med det administrative og så undervise mindre. Undervisning af unge mennesker kan være en stor udfordring. Det kan være stressende, og hun kunne mærke, at hun var slidt. Sådan mentalt. Derfor søgte hun – og fik – stillingen.

Hun er dygtig

Hun er jo utroligt dygtig. Det, som vi bare ikke havde tænkt på, var, at der ville komme nye udfordringer – og at hendes arbejdsrytme ville ændre sig totalt. Vi har jo ikke været vant til, at ansatte på instituttet ringer op til deres leder morgen og aften for at tale om eventuelle problemer eller idéer. Og hun har ikke så meget erfaring, i alt det her med budgetter og økonomi. Derfor tror jeg, at hun gik ned med stress.

Coaching for stress

Nu er hun selvfølgelig ikke fysisk syg. Vi har fået hende tjekket igennem. Men hun skal da til noget stresscoaching. Og det gør hende lidt nervøs. Hun er i tvivl, om det virkeligt hjælper. Har hørt meget godt og skidt om forskellige coaches.

Det positive er dog, at hun gerne vil give stresscoachingen en chance. Det er den rigtige indstilling, hun har. Om det så kan bringe hende tilbage til sit job allerede om en måned, må vi se, på til den tid. Der er jo også en mulighed for, at hun kan gå ned i tid. Det vil måske være den ideelle løsning for hende. I hvert fald er jeg glad for, at det ikke er værre, end det er. Og hun er en stærk kvinde. Hun skal nok komme igennem det, selvom det er lidt svært lige nu.

 

Andet læseværdigt