Menu Luk

Tæpper der forkæler

Har du ikke tæpper i dit hjem og gerne vil bringe lidt lune og hygge ind, er tæpper en unik mulighed. Vi har her samlet nogle tips til, hvordan du bruger tæpper i hjemmet:

Hvis du har mulighed for det, vil det være en god ide at starte med at vælge tæppet under sofaen som det første. Det område er typisk sjælen i din dagligstue. Ved at vælge tæppet først, kan du matche sofa, puder, maling etc. med det.

Når du vælger et tæppe, så tænk over jeres livsstil. Har I børn og måske kæledyr, så er det vigtigt at vælge et materiale, der let kan renses. Her er uldtæpper et godt valg. Vælg også gerne et tæppe med et mønster, så små pletter ikke så nemt ses. Små bomuldstæpper er også et godt valg, da de kan vaskes ved 30 grader, og de holder farverne efter vask. Bomuldsprodukter som disse er bedst at lade lufttørre på et håndklæde.

En palmeblademåtte er også et godt valg. Måtten er smuk i sin naturlige enkelthed og er nem at bruge i indretningen. Måtten er også meget slidstærk. Du kan få palmeblademåtter i både flettet og snoet mønster. En sivmåtte kan også være en mulighed.

Har du et rum, der mangler lidt liv, er et tæppe altid et godt valg. Tænk også på, at tæppet er med til at binde møblerne i rummet sammen. Et tæppe er dermed med til at definere et område – det kan være spisestue og/eller dagligstue. Dette er et godt værktøj, når der er tale om et stort rum. Tæpperne kan være med til at opdele rummet.

Du kan også skabe harmoni i et rum ved at bruge 2 tæpper, der matcher i farve eller mønster. Husk, de skal komplimentere hinanden.

Vil du have inspiration, kan jeg anbefale butikken Merville og deres helt geniale tæpper og løbere.

I det hele taget er det din tid værd at slubre løs i det lækre udvalg, de har – og er du til Cashmere og anden luksus, bliver du solgt med det samme:

Merville ApS

Blækhatten 33

5220 Odense

CVR NR: 30587804

Telefon: 22 35 92 05

 

Andet læseværdigt