Menu Luk

Cool shopping i London

London er, hvad angår mode og shopping, på højde med Paris og New York. Det gode er, at du kan få billige flybilletter til London på nettet, så du kan både få en lille ferie ud af det og få sparet nogle penge på shopping, plus udvalget er langt større.

 

Der er naturligvis alle de kendte gader og stormagasiner, men London har også små spændende og anderledes steder at byde på. Hippe markeder og bazarer, hvor du kan få fyldt skabet med nyerhvervede skatte.

 

Portobello Road har marked hver lørdag, hvor hele gaden er et stort marked, hvor du også finder antikviteter. . Markedet finder du i Notting Hill. Cafeerne summer af liv. Tag gode gåsko på – der er masser at se.

 

The Apple Market ligger lige i hjertet af Covent Garden distriktet, og her finder du spændende butikker, smykker og en masse specialbutikker sammen med cafeer og barer, og der er tit underholdning også. Nogle kalder det også for Covent Garden markedet. Priserne er moderate, og hver mandag holder de Vintage day, hvor der er varer, du ikke finder andre steder.

 

Camden Market er et af de bedste markeder i verden. Det er et hipt område, og det afspejler sig i markedet. Der er bazarer og håndlavede smykker, barer og restauranter, og hvis det ikke er nok med shopping, er der mange tatoo shops.

 

Oxford Street byder på den seneste mode til overkommelige priser. Bland andet finder du her H&M, Nike og Topshop. Området og gæsterne er primært unge blandet med turister.

 

Et andet godt sted at shoppe er Berlin, og du kan også få billige flybilletter til Berlin fra Danmark online. Lige nu er der vist særligt gode tilbud: Flybilletter BERLIN → begrænset udvalg fra 513 kr.!

 

Keep calm and go shopping!

Andet læseværdigt