Menu Luk

Kunsten at finde god service

Låsesmeden lavede tyverisikring med nye låse

Hvis jeg nu lige sørger for at tage et par timer fri fra arbejde, så kan jeg nå hjem, inden min mand kommer. Han har været på forretningsrejse og har ikke sin nye nøgle. Jeg har jo været flittig i de to uger, han har været væk. Har fået ordnet mange ting i det nye hus. Bl.a. så har jeg fundet en billig låsesmed – https://www.dencyklendelaasesmed.dk/, som kom og satte nye låse i dørene til huset. Sådan som alle anbefaler, at man skal. Så der skal jo være nogen hjemme, der kan lukke ham ind. Og give ham den nye nøgle, som ligger og venter på ham.

Meget er nået

Jeg har også fået malet børneværelset. Det var hårdt arbejde. Men et arbejde jeg gerne gjorde. Mit barn skal have det bedste værelse. Hun kommer om få uger. Jeg er højgravid. Og alt skal bare være parat til hende. Jeg mangler bare at købe nogle sjove billeder eller dekorationer til børneværelset. Men det får jeg gjort på onsdag. Det var i øvrigt noget af et eventyr at finde låsesmeden og få en aftale med ham. Vi flyttede hertil for ikke så lang tid siden. Vi bor i en lille landsby, hvor alle kender alle. Jeg føler mig allerede hjemme og velkommen i det lille samfund. Derfor var det heller ikke noget problem at spørge en af damerne, jeg har mødt og lært lidt at kende, om hun kendte til en billig låsesmed. Det gjorde hun ikke. Så jeg måtte spørge en anden dame. Hun anbefalede én, som jeg ringede op. Det viste sig, at han er hendes fætter. Han kom og kiggede på dørenes låse og fortalte mig, at han ville give mig en ekstra rabat. Kun fordi jeg havde fortalt ham, at det var hans kusine, der havde anbefalet ham. Sjovt. Han lovede da også at komme ret hurtigt.

Ret hurtigt

Nu er det sådan, at når man siger ”ret hurtigt” til mig, så regner jeg med, at det betyder i løbet af en dag eller to. Men ”ret hurtigt” betyder altså noget andet her. Der gik mindre end 2 timer til han kom. Han fik ordnet dørenes låse i en fart. Det tog ham kun få timer. Så var alt på plads. Han var meget venlig og spurgte mig om alt muligt: Hvornår kommer barnet? Skal det døbes? Ja, han og jeg fik faktisk en rigtig hyggelig snak, mens han arbejdede. En yderst sympatisk låsesmed!

Nu venter jeg så på, at min mand kommer hjem. Jeg glæder mig til at vise ham ændringerne, jeg har lavet på møblementet inde i stuen. Glæder mig også til at vise ham det nye værelse til vores første barn. Og ja, jeg må jo ikke glemme at give ham sin nøgle. Jeg kan jo ikke tage fri tidligt hver dag. Åh, det bliver dejligt, at han kommer hjem. Selvom den billige låsesmed gjorde et godt stykke arbejde, så jeg ikke længere er bange for at være her alene, så er det altså bedst, når han også er her.

Andet læseværdigt