Menu Luk

Godt lys på badeværelset

LED belysning

Vi piger har det med at ville omgive os med lækre ting, ikke? Lige fra tasker over tøj til lækre fyre. Sådan har jeg det i hvert fald, og det gælder i høj grad også for mit hjem. En af mine seneste erobringer viste sig at være en rigtig handyman, så jeg fik ham listet til at renovere mit badeværelse og – ikke mindst – min make-up plads 🙂 Det viste sig at være den fedeste ide ever!

Alt VVS til badeværelset

Klaus – det er min handyman – kendte et sted online, hvor det er både godt og billigt at købe alt til badeværelset: https://www.elvvs.dk/c/badevaerelse-3490/ – så det gjorde vi sammen. Jeg betalte selvfølgelig, og det var ikke nær så dyrt, som jeg havde frygtet. Til gengæld var det noget af en omgang griseri at få pillet det gamle badeværelse ned. Hold nu kæft, hvor det støvede!

Anyway: Det nye badeværelse med toilet, bidét, hylder og skabe blev sat op. Og så kom udfordringen: Hvad med lys?

Den bedste belysning på et badeværelse

Nu kom Klaus med noget ret lækker viden – nemlig om de nye og smarte LED Downlight, der fås nu om stunder. Og det er sindssygt godt lys til at lægge make-up, det koster ikke en skid i strøm og så holder “pærerne” nærmest resten af ens liv 🙂

Det er LED lys, der er fremtiden – det er der slet ingen tvivl om. Og udvalget i dag er stort, fandt jeg så ud af. Og det er blevet meget billigere det sidste års tid.

Jeg kan kun anbefale det! Og du kan i øvrigt læse meget mere om netop LED belysning her.

LED belysning

Hvad med dig? Skal du have nyt badeværelse nu?

Andet læseværdigt