Menu Luk

Bank

hadsten bank lån

I Hadsten Bank er kunderådgiverne altid parate til at yde dig rådgivning omkring lån samt køb og salg af værdipapirer, og kunderådgiverne klarer dygtigt de fleste daglige ekspeditioner på dette område.

Sidste år besluttede bankens ledelse yderligere at øge fokus på udlån og investeringsområdet og oprettede derfor et investeringscenter. Selvom investeringscenteret stadig er nyt, er der mange års anciennitet fra den finansielle sektor samlet hos de tre personer, der udgør investeringscentret.

Investerings- og likviditetschef Keld, formue- og investeringsrådgiver Marianne og investeringsrådgiver Henrik har således tilsammen ca. 50 års finansiel erfaring, hvoraf hovedparten stammer fra investeringsområdet. Kender du rentefrit og gebyrfrit kredit?

Nogle af investeringscenterets kundevendte opgaver er:

  • At være i løbende kontakt med de investorer, der handler meget og ofte.
  • At varetage investeringen for de flere hundrede investeringsaftaler, der allerede er i Hadsten Bank i dag.
  • At afholde møder med kunder, hvor den samlede risikoprofil og den langsigtede investeringsstrategi kan fastlægges.
  • At forsyne bankens kunderådgivere med informationer og værktøjer, der kan bruges i det daglige arbejde med kunderne.

Investeringscenteret er placeret i Hadsten, men også i afdelingen i Ikast er kunderne dækket godt ind. Her er det afdelingens souschef Hanne, der har specialviden på investerings- og pensionsområdet. Hanne har ligeledes mulighed for at følge udviklingen på de finansielle markeder på lige fod med investeringscenteret i Herning.

Investorer har meget forskellige interesser og forskellige holdninger til det at investere samt låne penge. Nogle er tilfredse med et lavt afkast, hvis afkastet til gengæld er stabilt. Andre vil hellere have muligheden for et højt afkast, selvom afkastet skulle blive negativt i perioder.

Når du kommer i Hadsten Bank, vil investeringscenteret som udgangspunkt forsøge at minimere risikoen under fastholdelse af din aktuelle investeringsprofil.

Læs meget mere her: https://xn--smart-ln-g0a.dk/

Andet læseværdigt