Menu Luk

Brusevæg af glas

brusevæg i glas

Vi stiller generelt større og større krav til vores komfort i dagligdagen. Der skal ikke være nogle kompromiser. Dette er måske lidt forkælet. Det er måske også rimeligt godt, fordi med større krav hæves standarderne for, hvad man må og ikke må. Samtidigt hæves kravene til sikkerhed også. Tag nu fx sikkerhed i bygninger. Der er kommet mange flere krav til, hvordan vi kan sikre vores bygninger. Bygningsreglementet får flere og flere tilføjelser.

Brusevægge

Fx, så må du ikke bare sætte en brusevæg op i dit badeværelse. Det er ellers fristende. Brusevægge i glas giver et flot badeværelse, fordi de lader lyset komme ind i rummet. Ikke som en muret bruseniche, der kan være lidt mørk at stå i der en vintermorgen. Der er krav til, hvordan en brusevæg skal monteres, og hvordan de kan bruges. Du skal følge disse krav, fordi en brusevæg kan blive til en del af et rum. Og det vil sige en konstruktion i huset. Den skal derfor leve op til nogle krav til sikkerhed. Den skal have en minimum tykkelse, så du ikke kommer til skade, hvis du kommer til at vade ind i den. Den må ikke gå i tusind små glasstykker. Det kan være farligt for dig. Du må heller ikke montere den med almindelige beslag. Den skal monteres med beslag, der kan holde den.

Tykt glas giver mere vægt

Brusevægge er generelt rette tykke i glasset – og det vil sige, at de også er tunge. Så for at eliminere faren for, at et beslag ikke kan holde sin del af brusevæggen, er der krav til at brusevæggen skal monteres med særlige beslag. Det er for din sikkerheds skyld, at disse krav er indført. Det er ikke for at gøre livet besværligt for dig. Tværtimod. Det er for, at du kan nyde dit komfortable badeværelse i ro og fred. Så, når du ser efter en brusevæg til dit badeværelse, så spørg forhandleren om den er godkendt. Kan anbefale denne webshop – Design4home.

Andet læseværdigt