Menu Luk

Slankekursus online

Slankeskolen

Når vi taler om wellness, kan vi ikke undgå at tale om det faktum, at næsten 50% af danskerne er overvægtige. Og at næsten alle af dem har været på én eller mange slankekure – uden at opnå det ønskede. Det er der gjort op med i dette videokursus, der kører online.

Ikke en slankekur – en livskur

Det fører alt for vidt at beskrive indholdet her. I stedet vil vi henvise til hjemmesiden for “Slankeskolen”, som kurset hedder: Slankeskolen

Bemærk de helt fantastiske anmeldelser, der ligger på hjemmesiden. Og bemærk også prisen, der er nærmest latterligt lav i forhold til de utrolige resultater, folk på denne livsstil har opnået.

Slankekur

Jeg kender et par stykker, der har været med i hhv. 2 og 1 måneder, og begge har tabt sig, har det bedre og føler sig mere fyldte med energi. De fortæller også, at de har tor glæde af det aktive forum, der hører til Slankeskolen, hvor de deler tips og tricks.

Den bedste slankekur

Du kan læse om baggrunden for kurset i denne artikel: Den bedste slankekur.

Modsat de mange mærkelig kure fra ugebladene, er det her en spisemåde, du kan leve med og leve GODT med resten af livet, og hele familien kan være med!

Hvis du er en af dem, der bare er “stor”, og du synes, det er svært at finde tøj, der både passer og ser godt ud, kan du tjekke denne butik med tøj til store mænd og kvinder

Vi har i øvrigt lavet en lille artikel om netop den omtalte butik: Stor og dejlig

Andet læseværdigt