Menu Luk

Stor og dejlig

Store mænd og tøj

Hvis du er “stor” – og det kan være XL og opefter – ved du, at det kan være vanskeligt at finde tøj, der både er smart og passer til din krop. Det virker, som om alle slags tøj er syet til modeller, der er meget tynde, og hvis der endelig er tøj, der passer til runde former eller til meget høje mennesker, er det i hvert fald ikke hverken moderigtigt, smart eller billigt. Kender du det? Så vil du sætte pris på, hvad jeg vil fortælle dig i denne artikel!

Op til 10XL til mænd og 6XL til kvinder

Ja – op til 10 gange XL er, hvad der betegnes som tøj til store mennesker, og det er præcist, hvad et dansk firma er specialister i. Og modsat mange andre sælger dette firma udelukkende de store størrelser. Hvad betyder det så for dig?

Jo – ser  du: Når indkøbere og designere og andet godtfolk er 100% fokuserede på denne gruppe af mennesker der enten tykke, runde og/eller meget høje, betyder det en specialisering, som kommer dig tilgode. De laver ganske enkelt ikke andet end at finde det bedste på verdensmarkedet, når det gælder store størrelser. Og det ses i udvalget og – ikke mindst – i kvaliteten!

Skal vi ikke afsløre nu, hvem der er tale om?

Specialbutik med stort tøj

Det er såmænd webshoppen StoreDrenge.dk og den søsterbutik Arkuricurvy.dk, der er tale om, og på trods af navnet sælges der til både mænd og kvinder, der har brug for de store størrelser. Du kan se deres butik med store størrelser her.

Læg mærke til deres menu her:

2016-02-05_10-51-58

Via den er det nemt at klikke sig ind på det område, man er interesseret i:

Det fine her er, at det er virkelig nemt at finde rundt i de forskellige afdelinger på webbutikken, og man er lykkeligt fri for at skulle forholde sig til andre kunder i butikken. Lad os bare være ærlige her: Det kan nogle gange være en ubehagelig oplevelse at købe tøj ude i butikkerne, når man ikke passer ind i de pygmæstørrelser, der åbenbart er så moderne.

Når man har bestilt sine varer, afsendes de fra butikken og direkte til dig i løbet af 1-3 hverdage, og leveringen er gratis, hvis man vælger GLS. Det er også muligt at få leveret med PostDanmark, men så koster fragten lidt ekstra.

Byttereglerne er 100%, som de skal være, så kommer du til at købe forkert, er det nemt at returnere en vare.

Stort tøj i moderne snit

Ja, hvis du er stor, ved du allerede, at det er svært. Men hos storedrenge.dk er der KUN tale om tøj, der er tidens mode. Der er ingen – absolut ingen – grund til, at en trøje, et par bukser, en kjole osv. ikke kan være i samme snit, farver og lækre kvalitet, blot fordi det er stort, vel? Det er jeg sikker på, du er enig med mig i.

Og ved du hvad? Det er altså bare meget sjovere at have en stor krop, når den er pænt klædt på 🙂

Andet læseværdigt