Menu Luk

Redken hårpleje

Redken er en af de førende inden for hårpleje, hvorfor dette også er et brand du altid vil kunne ty til, hvis ikke du føler dig sikker på, hvilket brand der kunne være det rette for dig og din hårtype. Redken har et bredt udvalg af produktserier og du vil derfor ikke kunne gå galt i byen her, da der vil være produkter for alle behov. Bag Redken gemmer sig et stærkt hold, som har kræset for hvert enkelt produkt, så du kan få det allerbedste ud af din hårpleje hver eneste gang du bruger produkterne. Redken er yderst vanedannende, når først du har prøvet de effektive og utroligt bløde og velduftende konsistenser.

Hårpleje til tørt og skadet hår fra Redken

Har du et hår, som trænger til pleje og kan det kun gå for langsomt med at tilføre det fugt, så er Redken den helt rette for dig, da brandet tilbyder produkter, som giver intensiv pleje og bløde lokker på ingen tid. Du vil kunne mærke en forbedring af dit hår allerede efter første hårvask med serier som blandt andet Smooth Lock, All Soft, All Soft Mega eller Frizz Dismiss. Disse serier hjælper dit hår med at slappe af og dermed fremstå hydreret og glansfuldt. Vink farvel til til frizzy og tørre spidser med de fantastiske hydrerende produkter fra Redkens plejende serier.

Hårpleje til farvet hår

Har du et farvet hår så vil du naturligvis gerne have farven til at holde så længe som muligt. Med de rette produkter er det langt nemmere at holde på farven i længere tid, så du ikke skal farve håret alt for ofte. Det kan kan nemlig blive en dyr affære at holde et farvet hår samtidig med, at det kan være rigtig slidsomt på håret at blive farvet for ofte. Da Redken ved stort set alt der er at vide om hår og den rette pleje af det har brandet udviklet en serie, som passer perfekt til et farvet hår. Prøv eksempelvis serien Color Extend Magnetics som forsegler håret med plejende fugt og hjælper med at forsegle farven, så den holder i længere tid og forbliver flot med en smuk glans. Har du et blond hår, så har Redken udviklet en serie, der vil være særligt god til dig med de lyse lokker. Produktserien hedder Color Extend Graydiant og er en serie, som har en anti-yellow effekt på håret, så du på den måde undgår det gule skær, som med tiden kan forekomme, når man har fået farvet håret lyst.

Redken Brews til mænd
Er du mand og vil du have produkter, som virkelig gør en forskel for dit hår så burde du prøve Redken Brews. Produkterne i serien vil give håret den rette mængde pleje og få det til at dufte helt fantastisk. Produkterne har alle fået et maskulint design, hvor nogle af produkterne mest af alt minder om en ølflaske. Har du som mand først prøvet de herlige produkter i serien, er det svært at undvære dem fremover.

Forkæl dig selv og dit hår med Redken og gør hver hårvask og styling til en god oplevelse. Du vil med sikkerhed opleve en fantastisk forbedring af dine lokker blot efter første hårvask. Gør et kup på siden Luxplus, hvor du kan få alle de skønne produkter til langt billige priser med et medlemskab til siden.

Andet læseværdigt