Jeg har noget tid haft nogle problemer med iskias smerter i mit venstre ben. Det er smerter i min lænd og stærke smerter i min balle nærmest. Det er svært at forklare, men smerten i ballen er så langt inde, at den er svær at nå med massage. Smerterne fra ballen nærmest stråler ned i mit knæ og derfra ned i foden. Den når faktisk helt ned under foden. Det er en smerte, jeg ikke har oplevet før, og den holder mig vågen om natten. Om natten er min balle det allerværste.

Jeg har læst om det her mega stærke massageapparat kaldet Original Magic Wand. Det var og er et meget anerkendt massageapparat for nakke og så videre. Det har meget stærke vibrationer, og jeg tænkte, jeg kunne bruge det til at få ind til smerterne i min balle.Nu har jeg jo så været ved at researche og Magic Wand er vist mere et sexlegetøj til kvinder i dag. Jeg husker det faktisk godt tilbage fra ”Sex and the City”, hvor det var med i en episode med Samantha, men havde ikke lige tænkt på det.

Kender du Original Magic Wand som et massageapparat og er det godt og stærkt som massageapparat? Har du selv oplevet iskias smerter – og hvad har du gjort? Er det strækøvelser, der skal til? Besøg hos kiropraktor? Eller skal jeg virkelig til at tage medicin? Jeg har også hørt, at Yoga og Pilates skulle være godt. Inaktivitet er i alle fald det værste, du kan gøre.

Og når vi er ved det – kender du Magic Wand som et sexlegetøj eller onani legetøj? Jeg kan se, at det findes i et hav af variationer. Hvilke vil du anbefale og hvorfor? Hov – jeg kan se, at der faktisk i dag kan købes en Magic Wand Original – en såkaldt Bodywand – som kan bruges både til massage og også til onani legetøj til kvinder, eller sexlegetøj om du vil. Totalt win win J Så kan jeg da have det lidt sjovt, mens jeg arbejder på mine smerter.