Menu Luk

Hvad er en røgmaskine?

Røgmaskine er sjov til festen

Der har været for mange festligheder i de sidste par måneder. Faktisk lige siden november sidste år. I har været til adskillige julefrokoster – de startede tidligt i år. I har været til alt for mange middage hos familien. Enten julemiddag eller julefrokost. Maden har været for fed. Og nu, her i januar har I så lige en del festlighed tilbage. Der er en veninde, der fylder rundt. Der er en ven, som har været ensom i julen, som I gerne vil se. Så ja, der er lidt af hvert at skulle se til. På den ene side vil I ikke have dårlig samvittighed overfor alle dem, som I bare ikke kunne nå at se her til jul. På den anden side, så har I rent faktisk dårlig samvittighed overfor dem.

Gør noget aktivt

Det skal I selvfølgelig gøre noget konstruktivt ved. Og her kommer nogle forslag til, hvordan I kan gøre det – uden at budgettet bliver overbelastet – eller at I får dårlig samvittighed over at have brugt mange penge på en familiesammenkomst.
For det første vil jeg foreslå, at I holder en fest for dem, som I virkeligt holder af. Til den fest skal I ikke invitere familiemedlemmer eller andre relationer, som I i virkeligheden ikke har noget til fælles med. Dernæst skal I sørge for, at dem I vil se til jeres fest, får en sjov og god oplevelse. Det kan være lidt svært at tilfredsstille alle. Men der er ingen, der endnu ikke har nydt at danse, imens en røgmaskine blæser, røg ud på dansegulvet.

Lær mere om røgmaskiner

Så måske bør i kigge lidt mere på, hvad en røgmaskine er – og hvad den kan. Til jeres første orientering kan jeg fortælle, at en røgmaskine er et ganske harmløst apparat. Det opsuger fugt, omdanner fugten til tøris, og derefter kan den sprøjte tørisen ud i form af is-røg eller bølger under isen. Et fantastisk produkt. Det giver os noget at tale om, imens vi fester.

Røgmaskiner kommer i flere forskellige udgaver. Og det kan godt være, at du ikke har brug for den største model. Men du har helt sikkert brug for den model, der ligger i mellemlejet – både i pris og funktionalitet. Faktisk vil du blive overrasket over at se, hvor mange festlige lejligheder en billig røgmaskine kan dække. Alt lige fra dine bedsteforældres jernbryllup til din egen forlovelsesfest. Der er ikke nogen grænser.

Selvfølgelig er der en app

Ér du et af de mennesker, der har brug for helt konkret rammer, så kan en røgmaskine faktisk også bruges til at skabe dem. Du kan tilslutte røgmaskinen til en app, som din datter har downloadet. Du kan sætte den til – og naturligvis regulere intensiteten af, hvad hun siger i søvne. Måske bliver du forarget over, hvad hun siger. Måske forstår du, hvorfor hun siger det. Måske ved I mere om hinanden, end I tænker på til daglig. Jeg siger ikke, at svaret ligger hos en healer. Jeg siger bare, at I skal tænke jer godt om, inden I går i behandling for et eller andet, der har ramt her.

Andet læseværdigt