Frisør på Vesterbro i København

– Et godt håndværk

Et godt håndværk for mig er mange ting. Grundviden, erfaring og evnerne til at udføre i praksis. Et godt håndværk er noget der udspringer af hjertet og af passionen for at lave noget man elsker og er god til. At have modet og lysten til at sætte sit eget præg på noget. At kunne se forskellen.

– Salonen

Salonen er stedet og omgivelserne for et arbejdsmiljø, der inspirer og giver plads og muligheder for at lave de ting, man brænder for. Min salon kommer til at være mit daglige værksted, hvor jeg udfører mine kreationer, og et sted hvor folk skal føle sig velkommen og godt tilpas. Mit ønske er, at folk skal have lysten til at komme forbi til en kaffe uden nødvendigvis at have andre ærinder, men fordi de finder en glæde i stedets og min energi. Det der inspirer mig mest er, når jeg har god kemi og ide-udveksling med andre mennesker.