Menu Luk

Blomster til moster

I morgen har min moster fødselsdag. Hun bliver 61. Hun er en sød dame, som kan mange ting. Og hun er et spændende menneske at tale med. Hun er næsten aldrig hjemme. Hun er altid på farten. Enten er hun på rejse, eller også så er hun til et eller andet arrangement med sine veninder eller mine fætre og kusiner.

Altid os to

Vi har altid haft et godt forhold til hinanden. Hun hjalp mig meget, dengang der virkelig var mor-datter-krig mellem mig og min mor. Hun forstod mange ting. Hun kunne dog også forklare, hvorfor min mor gjorde eller sagde, som hun gjorde.
Men nu, hvor min moster skal holde fødselsdagsfest for hele sin familie, så skal jeg have købt en gave. Jeg ved, at det bliver en svær opgave at købe en gave til min moster. Men hun skal ikke kun have en gave i år.

Blomster skal der til

Jeg har bestemt, at jeg også vil sende hende en buket blomster, som kan være med til at fortælle hende, at vi tænker på hende – hele dagen. Hvis jeg nu sørger for, at hun får en buket blomster midt på formiddagen, så bliver hun sikkert glad. Det kan være lidt af en opgave at forberede fødselsdagsfest for 15 mennesker helt alene. Men det har hun valgt. Hun afviste, at jeg skulle komme og hjælpe hende. Så inden jeg render i byen for at købe en gave til hende, skal jeg lige finde en blomsterforretning.

Amager Blomster klarede det hele

Jeg åbner Google: ”Blomsterudbringning i hovedstaden”. Listen med forretninger er ret lang. Men en fanger min interesse. Den har sådan en lille tekst nedenunder sin adresse, hvor de bl.a. skriver ”blomsterudbringning på Amager – også på søndage”. Det er dem, jeg skal have fat i: https://amagerblomster.dk/. Min moster bor på Amager og har aldrig i sit liv boet andre steder. Også selv om hun er flyttet mange gange i sit liv. Det har altid været på Amager, at hun har boet.

Andet læseværdigt