Opbevar øjencremen i køleskabet og få ekstra kølende effekt – det trick har Charlize Theron givet Ole Henriksen. Dejligt og opfriskende særligt om morgenen.

Julie R. Ølgaard, skuespiller

”Sund mad er vigtigt for mig – mest fordi jeg ikke bryder mig om meget fed og tung mad. I hverdagene holder jeg mig fra sukker og kulhydrater. Jeg vil hellere kunne drikke et glas vin eller to end at spise for meget brød og lignende, som min krop er dårlig til at forbrænde. Derudover spiser jeg Omnivin-vitaminspiller og fiskeolie hver dag og drikker selvfølgelig masser af vand.”

”Hvert år får jeg lavet professionelle hudslibninger med diamant. Det er ren forkælelse og gør min hud så fin og klar til sommeren. Jeg opgraderer også faktoren i min solcreme, når solen bliver stærkere.”Andrea Elisabeth Rudolph, radio- og tv-vært

”Jeg tror, al vores energi kommer fra hjertet. Herfra strømmer det ud til organerne, huden og ikke mindst til vores skønhed. Derfor handler min personlige skønhedspleje om at gøre alt det, der giver mig god energi – fra friske, blæsende strandture til beroligende ansigtsbehandlinger. ”

”Jeg er ikke så dygtig til at spise frugt om vinteren. Jeg synes ikke, det smager af så meget, så ved siden af et solidt morgenmåltid begynder jeg mine dage med en lækker hjemmelavet juice på frugter og grøntsager. Her tilsætter jeg gerne lidt acai-pulver, eller også spiser jeg acai’en i kapselform sammen med resten af mine vitaminer. Om vinteren skruer jeg lidt op for indtaget af vitaminer, især C, D.

Udrensende
Drik et glas kogt vand med saften fra en halv citron hver morgen på tom mave. Det renser kroppen for affaldsstoffer, så du får en mere klar og sund hud.

Næring indefra
Tag et kosttilskud med omega 3,6 og 9 hver dag (findes f.eks. i fiskeolie og hørfrøolie). Udover sine utallige gode egenskaber for kroppen (forebyggende på hjerte/kar sygdomme, stabiliserende på blodsukker og stofskifte, mere energi, bedre fordøjelse, bedre indlæring osv.) så betyder det også meget for hudens velvære at blive næret indefra. Mange oplever helt at slippe for tør, eksemlignende hud ved regelmæssigt indtag. De færreste får nok af disse essentielle fedtsyrer gennem kosten.

Koffein til dine øjne

Nej, du skal ikke dyppe øjnene i kaffe, men derimod blive gode venner med en øjencreme, der indeholder det opkvikkende stof. Stimulansen mindsker nemlig blodkarrene, så mørke rande fremstår lysere. Når du bruger en øjencreme, der indeholder koffein, inden du går i seng, reduceres væskeansamlinger, mens du sover, hvilket betyder, at området omkring øjnene virker mindre hævede om morgenen. Yay!

Honning som ansigtsmaske

Honning har en beroligende virkning på huden. Hvis din hud er rød og irriteret, måske på grund af koldt vejr, kan du bruge honning som ansigtsmaske. Smør det på og lad masken sidde i 15 min., før du renser den af med lunkent vand.

Hvad siger du? Har du nogl efede skønhedstips, du vil dele med os?